Известие

Collapse
No announcement yet.

За пича със 145-цата, дето ми даде визитката днес!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За пича със 145-цата, дето ми даде визитката днес!

Мерси за визитката днес аз попринцип си направих тука акаунт тия дни и форумчето е адски полезно. Драсни два реда да ти знам кой ти е юзера. Аз съм със черната 145 1.7 16V, сигурно ще се сетиш тъй като днес ми даде визитка със форума, на светофара
    145, 1.7 16V
    -----------------------

Аз съм батка Добре дошъл Радвам се, че вече си сред нас!!! Да ти е честита хубавата колица!!!

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
    Fiat Bravo 1.6 1997
    Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

хаха
      благодаря
      колицата е супер като изключим проблемите.

междо другото твоито Алфе с какъв двигател е ?
      Аз съм на газ и съм цифра доволен.
      Начи виде как карам и горе долу ми дава разход ~13 газ, което ми се вижда чудесно.

абе много въпроси имам за тия тип колички
      сега тепърва ще започвам да се ориентирам.

а и тези въпросните срещи на Еко-то на бул. България предполагам става на въпрос за екото във Иван Вазов до ТТО-то ?
      145, 1.7 16V
      -----------------------

Comment

Първоначално публикувано от ak47
        хаха
        благодаря

Начи виде как карам и горе долу ми дава разход ~13 газ, което ми се вижда чудесно.

а и тези въпросните срещи на Еко-то на бул. България предполагам става на въпрос за екото във Иван Вазов до ТТО-то ?
        Да но те не са официални на клуба Редовните срещи на Клуб Алфа Ромео България са всяка втора и последна неделя в месеца на Ал.Невски от 14:00
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

ОФФ:

ехее... мъри значи тази неделя ще има среща така ли ..аз може и да мина въпреки, че не познавам никой и ще ми е кофти а и карам ситроен сложна е моята..
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

Ха, 1.3 Боксер е двигателчето ми, ама се е нещо спънало яко и дори ме е срам да кажа, че е 1.3

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
            Fiat Bravo 1.6 1997
            Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

а случайно да знете някой, който е добур диагностик на боксер, но ме интересува и газ и бенз ?
              а най интересното е че имам няква джаджа точно пред колекторните тръби (предполагам сички боксери я имат), която представлява една клапа, така и незнам за какво е. Значи въпросната част ако ч изключиш на таблото светка някаква лампичка в червено, като душче изглежда. Някой да има на идея за какво е това ? Цялата работа идва от там че на газ не свети а на бензин въпросният датчик светва !
              145, 1.7 16V
              -----------------------

Comment

За датчика немога сега да се сетя кой е ама лампата е за инжекциона щом свети значи има проблем по инжекциона и компютъра е записал грешка

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                  Първоначално публикувано от ak47
                  хаха
                  благодаря

Да но те не са официални на клуба Редовните срещи на Клуб Алфа Ромео България са всяка втора и последна неделя в месеца на Ал.Невски от 14:00
                  Ха ма като сложиш че идват повече Алфи отколко Ланчи .
                  М/у другото и днес сме там
                  1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                  2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                  1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Аз не сме там - на концерта на Депеш съм
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

И аз и аз

Comment

Първоначално публикувано от VFTI
                        ОФФ:

ехее... мъри значи тази неделя ще има среща така ли ..аз може и да мина въпреки, че не познавам никой и ще ми е кофти а и карам ситроен сложна е моята..
                        Абе ела - за да си фен не е нужно да караш постоянно Алфа. А аз знам че си фен защото съм виждал изказванията ти и в други форуми - така че заповядай
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                        X